Поштовани родитељи,

Одлуком Владе Републике Србије, а према Стручном упутству Министарства просвете, науке и технолошког развоја, од понедељка, 30.11.2020. године, настава  се у старијим разредима одвија на даљину, уз коришћење одговарајућих платформи, односно система за управљање учењем и путем Јавног медијског сервиса Србије.

У првом циклусу основне школе, наставља се непосредни образовно-васпитни рад према изабраном моделу организације наставе.

Ученици старијих разреда часове прате од куће, на својим уређајима (рачунарима, таблетима, телефонима), преко видео-конференцијске везе на платформи „Гугл учионица“, а према тренутно важећем распореду часова.
Часови почињу у 8.00 часова и трају по 45 минута.
Ученици су показали велику одговорност, дигиталну писменост и способност да се прилагоде новим околностима. Присуство деце на онлајн часовима је на завидном нивоу, као и дисциплина и радна етика.

Желимо да се захвалимо и вама, родитељима, без чије подршке би овај вид наставе био тешко могућ. У веома кратком временском року сте успели да обезбедите вашој деци техничке могућности и радно окружење за реализацију наставе.

Ученици ће, као и до сада, материјале и домаће задатке добијати кроз „Гугл учионицу“, која је и званична платформа наше школе за реализацију наставе на даљину.
Прво полугодиште се према новом Календару образовно- васпитног рада завршава 18. децембра 2020. године, а зимски распуст почиње 21. децембра и траје до 15. јануара 2021. године. Друго полугодиште почиње 18. јануара 2021. године.
Они ученици који не буду задовољни предложеним закључним оценама имаће прилику да поправе своју оцену у формату индивидуалног испитивања у просторијама школе.
Драги родитељи, унапред Вам се захваљујемо на подршци. Желимо да, пре свега, сачувате здравље у вашим породицама и да, сви заједно, успешно приведемо крају прво полугодиште ове школске године.
Управа школе